WIJN ACCESSOIRES: WELKE ACCESSOIRES ZIJN HANDIG?

WIJN ACCESSOIRES: WELKE ACCESSOIRES ZIJN HANDIG?

Wijn accessoires: ze zijn er in alle soorten en maten, de meest uiteenlopende wijn accessoires of zelfs gadgets waarmee u de beleving kan vergroten. Echter, welke wijn accessoires zijn er nu echt handig? Hieronder 5 super handige accessoires toegelicht!

1. De wijnfles schenkerwijn accessoires wijnfles schenker

Onder de wijn accessoires een must-have. Wie kent deze wijnschenkers nu niet, ze zijn er natuurlijk al langer. En om gelijk met de deur in huis te vallen: JA! ze zijn super handig. Nooit meer knoeien, ze zijn erg goedkoop en sluiten direct de fles ook vacuum af.

WAAROM KOPEN

Allereerst ze zijn helemaal niet duur, dus waarom niet? Daarnaast zijn ze super handig en knoei je nooit meer. Ontkennen doen we allemaal, maar knoeien stiekem toch wel eens. Daarnaast zijn ze ook super leuk als cadeautje, conclusie: niet twijfelen maar aanschaffen!

2. De kurkentrekker, wijnopener

Natuurlijk, de kurkentrekker. Nu kunnen we het natuurlijk hebben over allerlei verschillende kurkentrekkers; maar dat doen we niet. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende soorten, kleuren en maten. Maar uit verschillende onderzoeken en tests blijkt dat de ouderwetse kelner kurkentrekker de beste is.

 WAAROM KOPEN

Ik denk dat we het unaniem eens zijn dat iedereen zo’n kurkentrekker in huis moet hebben. En dan natuurlijk het liefst een met een mooie houten handvat zoals op de foto te zien is.

3. Wijn Aerator, wijn beluchter, wijn beluchter

Vervolgens de wijn aerator, wat wellicht niet iedereen kent. Hiermee kan je het proces versnellen waardoor er op de juiste manier lucht bij de wijn komt. Zo kunt u stappen zoals walsen overslaan omdat er al direct lucht bij de wijn gekomen is bij het inschenken.

WAAROM KOPEN

Als je optimaal wilt genieten van de rode wijn en de lekkere aroma’s is dit de perfecte tool voor je. Het is bewezen dat het een effectief stukje gereedschap is, en is voor een wijnliefhebber zeker een must-have.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *