MERLOT RODE WIJN IN COMBINATIE MET LEKKER ETEN

MERLOT RODE WIJN IN COMBINATIE MET LEKKER ETEN

Merlot rode wijn combineert fantastisch met eten, maar niet zomaar eten. Lees dit artikel voor fantastische & mond waterende lekkere gerechten in combinatie met natuurlijk fantastische rode merlot wijnen.

De door ons geselecteerde merlot rode wijn

Allereerst beginnen we met een korte lijst van de 2 lekkerste rode merlot wijnen die wij voor u hebben geselecteerd. Ook moet u beseffen dat er met veel aandacht en zorg gekeken is naar de meest bijzondere rode merlot wijnen die u niet zomaar in de lokale supermarkt of slijterij kunt kopen.

#1. Apothic Red Blend, Californië (prijs 11,-)

De eerste keuze is een bijzondere moderne keuze, een blend. Dan beginnen we dus al met vals spelen want dit is officieel dus geen merlot. Echter komt de druif er wel in voor en kan deze wijn fantastisch goed gecombineerd worden met onder andere pasta’s en gegrild (varkens)vlees. Dus wij kiezen bij deze wijn voor een gegrilde Ribeye met daarbij gepofte zoete aardappels en gegrilde groentes.

Over deze rode wijn

merlot rode wijn rib eyeKleur: Zeer donker tot zwart rood.
Geur: Fruitig, geuren van oa: kersen, bosbessen, drop, hout, vanille, tabak, espresso, en chocola.
Smaak: Volle smaak van Vanille, Mokka en Chocola
Afdronk: Zachte afdronk

merlot rode wijn whalehaven

 
 
 
 

#2. Whalehaven Merlot Rode Wijn 2010, Zuid-Afrika (prijs 15,-)

Vervolgens de tweede keus, een merlot rode wijn die komt uit Zuid-Afrika die in Nederland nog niet heel bekend is. Daarnaast kan ik u vertellen dat het een bijzondere wijn is met een erg speciale smaak. De wijn is rijk van smaak en heeft fruitig en kruidig karakter.

Kleur: Diep donker rood
Geur: Fruit, tabak, hout
Smaak: Fruitig & kruidig
Afdronk: Zachte afdronk

 

 

 

Tevens gaat deze wijn gaat erg gomerlot rode wijn hamburgered samen met varkensvlees, hamburgers, gehaktballen en bedenk het maar. Wij gaan vandaag voor een heerlijke grote vette hamburger. Het is niet zo gezond, maar genieten is het zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *