GEFELICITEERD VROUW WIJN SPECIAAL GESELECTEERD VOOR JOU!

GEFELICITEERD VROUW WIJN SPECIAAL GESELECTEERD VOOR JOU!

Gefeliciteerd vrouw wijn specialist selecteert, een Luigi Bosca Malbec 2014 cadeau! Deze fantastische rode wijn afkomstig uit de streek Mendoza in Argentinië is van Roberto Arizu. Een familie die al meer dan 100 jaar wijn maakt volgens traditionele wijze. 

Verhaal over de herkomst

Vandaag de dag is het nog steeds de familie die de wijn maakt, inmiddels 3e en 4e generatie familieleden. Een van de eerste Malbec Docs werd door Luigi Bosca opgezet, ook deze wijn dateert uit de die eerste Doc uit 1989. Het is ook geen wonder dat deze wijn van de druif Malbec uit Argentinië komt, dit is namelijk het land waar de Malbec het meest voorkomt.

Kenmerken en smaak

gefeliciteerd vrouw wijn speciaal voor jouDe Luigi Bosca Malbec uit 2014 is wijn met aroma’s van pruimen, kersen en elegante tonen van kruiden, koffie, en chocolade. Maar dit keer zeg je dus niet gefeliciteerd vrouw chocolade cadeau voor jou, maar gefeliciteerd vrouw wijn speciaal voor jou geselecteerd met tonen van chocolade en koffie! De smaak is lekker sappig maar de wijn heeft ook een stevige body. Wil je de verjaardag nu helemaal mooi maken dan server je er een lekkere pasta bij of een heerlijk vlees gerecht zoals een mals biefstuk.

De prijs van de wijn

De prijs van de wijn ligt in Nederland rond de 16 euro voor een fles van 0,75L. Ik raad je aan om de wijn te zoeken in onze welbekende zoekmachine. Vervolgens kom je vast en zeker winkels tegen die ze verkopen. De prijs valt mij trouwens erg mee aangezien deze wijn in totaal ruim 33 maanden moet rijpen. Daarnaast worden alle druiven nog met de hand geplukt op 70 jaar oude percelen in de La Linda wijngaard.

Gefeliciteerd vrouw wijn cadeau: speciaal voor jou!

gefeliciteerd vrouw wijn cadeauAl met al denk ik dat je een prachtig cadeau hebt met deze wijn voor je vrouw, er zit een mooi verhaal achter en het is een zeer lekkere wijn. De wijn heeft zelfs tinten van chocola en koffie. Wat wil je nu nog meer? Deze wijn is simpelweg fantastisch, koop de fles en laat deze inpakken met een doos lekkere chocola.

 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *